Muziek/FX 2017-11-24T10:46:02+00:00

Muziek & Geluidseffecten

Muziek is de taal die iedereen spreekt. Het is een geweldige manier om emotie over te brengen. Wij helpen je graag met een passende soundtrack van je product of dienst. Ook beschikken we over een grote database vol hi-end geluidseffecten die je ook hoort in Hollywood blockbusters.

Hi-end studioproductie

Alle muziek en geluidseffecten (FX) worden geproduceerd in onze hi-end studio. Vocals worden standaard opgenomen in een vocalbooth en we werken met merken als Universal Audio, Waves, Neumann en RØDE. Ga je voor een digitale productie of eentje met echte instrumenten… wij maken het.

Onze diensten

Wij produceren professionele muziek en geluidseffecten voor verschillende doeleinden. Denk aan instructievideo’s, intro’s en bumpers voor TV of internet, muziek voor bedrijfsfilms, jingles, DJ-sets en podcasts, FX voor software, etc. Ook schrijven we desgewenst je teksten.

Leader Tuinexpress

Custom huisstijl-themesong en webvideo leader die we maakten in opdracht van webshop Tuinexpress. De insteek was eigentijds met een gevoel van thuiskomen.

TV Leader KRO-NCRV

Custom leader voor TV-Programma Achter de Voordeur van KRO-NCRV. De insteek was ritmisch, eenvoudig, toegankelijk en een tikkie urban.

We zitten voor je klaar

Neem contact met op ons voor je vragen of een vrijblijvend advies.
We zijn altijd stand-by en kunnen je dus snel helpen met het verwezenlijken van je custom muziek en/of geluidseffecten.

Neem contact op