Tijd voor een nieuw geluid!

Jingles die werken

De kick van een perfecte doorstart of een strak intro is weergaloos. Wij kennen dat gevoel en weten wat je zoekt. Radiovormgeving die je show een professionele boost geeft. Wij brengen een nieuw geluid. Stoer, kick-ass en recht voor z’n raap. Jingles andere elementen, met gevoel voor ritme en impact.

Zelf samenstellen

Of je kiest voor een compleet pakket of een enkel element, wij gaan met je mee en bieden complete custom audio. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Bij de tarieven vind je een overzicht van veel gebruikte samenstellingen met daarbij de prijs.

Teksten schrijven

Teksten schrijven is vaak best lastig. Terwijl een goede tekst ontzettend belangrijk is. Gelukkig is het precies waar wij goed in zijn. We bieden professionele script copywriting. Al je teksten door ons geschreven, zodat het jou geen hoofdpijn oplevert.

Alle imaging elementen onder één dak

Sweepers, Powerintro’s, Promo’s, TOTH’s, EOTH’s, ID Jingles, Shotguns…
Voor welke elementen en combinaties je ook kiest, wij maken ze. Per stuk of in pakketvorm.
Maak indruk met een compleet nieuwe sound en laat een visitekaartje achter waar niemand omheen kan!

Restyle je geluid met professionele imaging

Onze specialiteit: Song Jingles

De zogenaamde Song Jingles zijn onze populairste variant. Langere, gezongen jingles met een vaak humoristische insteek. Een energieke music score die je show meteen een positieve boost geeft. De teksten zijn toegankelijk, scherp en altijd goed mee te zingen. Alles bij elkaar opgeteld zijn onze Song Jingles de ultieme herkenningspunten in je radioprogramma. Je luisteraars worden er blij van en jij laat je visitekaartje achter.

Bestel Song Jingle

Guis Producties - Jingles en andere vormgeving

Guis Producties showcase

Join the club!

Kiezen voor vormgeving van Guis Producties is meer dan een zip-bestandje met wat eenvoudige jingles. Je voegt je kosteloos bij onze database met premium klanten die profiteren van een ijzersterke service, een duurzame relatie en een flexibele mindset die buiten de hokjes gaat. En het belangrijkste… je wordt eigenaar van onze gloednieuwe, professionele hi-end audio.

Neem contact op