Commercials 2017-11-24T10:46:02+00:00

Onze achtergrond

We zijn zelf volop werkzaam in de media, dus weten als geen ander hoe belangrijk radioreclame is. Een treffende commercial is een geweldige manier om je product te promoten. Dagelijks worden er namelijk miljoenen mensen door bereikt die jij kunt overtuigen met een pakkende boodschap.

Onze commercials

We produceren je commercial, maar ondersteunen je daarnaast ook in het complete proces. Indien gewenst bedenken we het concept, schrijven we je tekst, casten we een professionele voice-over, implementeren we passende muziek en mixen we het geheel professioneel voor je af.

Tarieven

Er bestaat geen standaard tarief voor een commercial. Dit is geheel afhankelijk van het type, de voice-over, op welke zender de spot wordt uitgezonden, etc. Wij helpen je graag met het bepalen van een prijs. Neem voor een vrijblijvend advies contact met ons op.

De impact van een commercial

15%

Gemiddeld meer naamsbekendheid

92%

Wekelijkse, Nederlandse luisteraars

9%

Gemiddelde stijging in je omzet

Start je campagne!

Een commercial op radio of TV is er perfecte tool om de wereld van je te laten horen. Verwezenlijk je idee en geef je productie of dienst een boost met een commercial op maat. We gaan graag voor je aan de slag.

Campagne starten